Tant Tyg stänger 15 september 2019. Välkommen till lillalammet.se där vi fortsätter sälja tygbindor! Avvisa

Äntligen är MaMidea här!

MaM Ecofit är helt fantastiska tygbindor, de har verkligen allt! Perfekt passform, jättebra absorptionsförmåga och de ligger där de ska i trosan med hjälp av en bit fuskmocka på undersidan. I övrigt är materialet 100% ekologisk bomull mot huden, absorberande lager är av 100% bambuviskos. Torrskikt är av PUL och undersidan av bindan är 55% hampa/45% ekologisk bomull.

2017 års tygbindor är snyggare än någonsin! Den populära Black Panther är självklart kvar, men de övriga är Watermelon Sorbet, Swirl, Water Jump, Sun Circles eller ett mixat paket för dig som inte kan välja.

En nyhet är att trosskydden Mini kommit i ytterligare en variant, Mini reach, som har längre vingar. En del har upplevt att vanliga Mini inte räcker till till exempel hipstertrosor, men nu finns det något för alla!

Inte nog med det, trosskydden kommer även i en variant utan PUL för dagligt bruk. Även om MaMideas bindor andas väldigt bra som det är, så blir det faktiskt ännu lite bättre utan PUL:en, som är det material som hindrar t. ex. blod att rinna rakt igenom bindan. Air Mini kan du ha tillvardags vid flytningar, när du tagit medicin mot svampinfektion eller efter samlag. Även detta trosskyd kommer med längre vingar Air Mini reach.

MaMidea kommer i dessa åtta varianter:

Mini – fyra trosskydd tänkta att passa för dagar av mensen med litet flöde, eller som trosskydd för dig som använder menskopp

Mini Reach – tre trosskydd med längre vingar som passar till trosor av vidare modell.

Air Mini – fyra trosskydd utan fuktspärr som passar vid flytningar, medicinering mot svampinfektion eller efter samlag.

Air Mini Reach – tre trosskydd utan fuktspärr med längre vingar som passar trosor av vidare modell.

Regular – innehåller tre bindor för normal blödning

Regular Plus – innehåller tre bindor för kraftigare blödning

Maxi/Nights – innehåller två bindor som passar på natten eller första veckan efter förlossning.

Prova-på-paket – innehåller fyra bindor, en av varje storlek.

Tygbindorna tvättas i 60 grader.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *