Tant Tyg delar lokaler med Lilla Lammet och vi samfraktar gärna, välj Hämtas i Bollebygd i den ena kassan så dras endast en fraktkostnad.

Betalningsmetod

Tant Tyg erbjuder följande betalningsmetoder:

  •  förskottsbetalning till vårt bankgiro 5108-5355
  •  förskottsbetalning till vårt swishnummer: 123 287 5193
  •  betalning genom Paypal

För enkelhets skull använder vi oss av enhetsfrakt, 19 kr. Handlar du för över 600 kr bjuder vi på frakten.

Order betalade med Swish eller Paypal skickas fortare, då betalningen syns hos oss med en gång. Med bankgiro tar det en dag extra. Betalningen ska vara oss till handa inom tre dagar, sedan annuleras ordern och varorna släpps till försäljning igen.

Märk alltid din betalning med ordernummer så underlättas hanteringen.

Leverans

Varorna skickas inom 1-2 dagar efter att betalningen är registrerad på kontot. Förseningar kan förekomma i samband med semestertider, men det meddelas på Välkommen-sidan.

Försändelserna skickas oftast med PostNord. Tyngre försändelser kan ibland gå med Schenker eller DHL. Om en beställd vara inte hämtas ut betalas köpesumman tillbaka men med ett avdrag på 100 kr för frakt och expedition.

Ångerrätt och reklamationer

Distansavtalslagen ger dig som kund ångerrätt/rätt att returnera varorna inom 14 dagar efter att varorna mottagits. Endast oanvända och otvättade varor i originalförpackning accepteras vid retur. Ångrar du ditt köp står du för returfrakten. Om den returnerade varan inte är komplett förbehåller vi oss rätten att dra av dess självkostnadspris innan köpesumman återbetalas. Återbetalningar görs till bankkonto inom 10 dagar efter att returen godkänts.

Vid reklamation på grund av felaktig vara, kontakta hej@tanttyg.se innan du skickar tillbaka varan, så står Tant Tyg för returportot.

Returadress är Tant Tyg, Kullavägen 25, 517 91 Bollebygd.

Varans beskrivning och pris

Vår avsikt är att varubeskrivningarna skall vara så tydliga att du som kund kan besluta om produkten är rätt för dig. Om bilder och formuleringar inte är tillräckliga är du alltid välkommen att kontakta oss på hej@tanttyg.se eller via kontaktformuläret.

Vi reserverar oss för felskrivningar i texten och vill påpeka att färgåtergivning kan vara svår att få exakt.

Priser anges i svenska kronor inklusive 25% moms.

Sekretess och säkerhet

När du handlar hos Tant Tyg registreras ditt namn, adress, telefonnummer och e-mail. Uppgifterna sparas för att vi skall kunna fullfölja våra åtaganden att skicka beställningen. Tant Tyg lämnar inte ut uppgifter till tredje part. Vi skickar endast ut nyhetsbrev om du aktivt samtyckt till det, i övrigt mailar vi bara om det är något problem med beställd vara som eventuellt fel i lagersaldo.

För dig som privatperson gäller Distansavtalslagen samt Konsumentköplagen.